Medior/Senior Developer

Op zoek naar een uitdagende rol als Medior/Senior Developer? Dan is dit jouw kans! Bij The IP Company zijn we een jong en ambitieus bedrijf met grote plannen. Onze klanten zijn onder andere defensie, gemeenten en toonaangevende bedrijven. We ontwikkelen op maat gemaakte communicatiesystemen op basis van opensource-technologieën.

Functieomschrijving:

Als Medior/Senior Developer bij The IP Company maak je deel uit van een enthousiast team. Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten en cutting-edge technologieën te gebruiken. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en programmeren van software, waarbij je de nadruk legt op Python, Javascript, PHP, GO en C. 

Je werkt nauw samen met andere developers en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Daarnaast is er ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kun je jouw kennis blijven uitbreiden.

Wat wij van jou verwachten:

  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding in de richting van informatica.
  • Je bent fulltime beschikbaar en kunt direct aan de slag.
  • Je hebt ruime ervaring met teamwerk en hebt eerder in een vergelijkbare rol gewerkt.
  • Je hebt uitgebreide kennis en ervaring in het ontwikkelen en programmeren van software, met specifieke kennis van Python, Javascript, PHP, GO en C.
  • Je bent bekend met open source technologieën en hebt ervaring met Linux.
  • Je bent flexibel, dynamisch en een echte probleemoplosser.
  • Je bent in staat om snel veranderingen in te schatten, prioriteiten te stellen en anderen aan te sturen.
  • Je bent communicatief sterk en kunt jouw ideeën effectief overbrengen aan zowel ontwikkelaars als outsourcingpartijen.
  • Je beheerst de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij jou:

Bij  The IP Company krijg je de kans om deel uit te maken van een ambitieus en groeiend bedrijf. Je werkt aan uitdagende projecten voor gerenommeerde klanten, waarbij je jouw programmeerkennis kunt toepassen en uitbreiden. 

Daarnaast bieden we een competitief salaris en een gezellige werkomgeving. We geloven ook in een goede werk-privébalans en bieden flexibele werktijden.

Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team en jouw programmeertalenten inzetten voor innovatieve projecten? 

Solliciteer dan nu en stuur je cv en motivatiebrief naar Ronald Koppelman ronald@theipcompany.nl

We kijken ernaar uit om van je te horen en je te verwelkomen bij The IP Company!